Скандально відомий Сергій Шнуров написав вірш, надихнувшись інтерв'ю співачки Наташі Корольової.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Instagram.

Муза прийшла до Шнурова у відповідь на скаргу Корольової про те, що їй заборонено в'їзд в Україну терміном на п'ять років, оскільки що її творчість визнали екстремістською.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кілька днів тому вийшло інтерв'ю Наташі Корольової. Вона взяла участь у передачі Тиграна Кеосаяна "Міжнародна пилорама". Співачка розповіла, що їй нібито заборонили в'їзд на Україну терміном на п'ять років. Через рішення СБУ вона не може не лише виступати на батьківщині, а і просто приїжджати туди.

"Вони вирішили, що пісня "Маленька країна" закликає до екстремізму. Ну, розумієш, Тигран, це безглузда історія. Але я з ними суджуся. Я суджуся з СБУ, і наша справа вже в Європейському суді. Це вже остання інстанція", – розповіла Корольова.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

З цього приводу на своїй офіційній сторінці в Instagram Сергій Шнуров опублікував вірш, присвячений Корольовій.

"Зарывать пора уже таланты/ В землю, как отходы от АЭС./ Мы мутанты, со времен Антанты/ Излучаем сущностный регресс./ Не пиши, не сочиняй! Не надо!"

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

В коментарях однією з перших висловилася Наташа Корольова, теж вживши міцне слівце:

"Ой, Сергію, і не кажи!/ Я сама тихенько ох*їла",- прокоментувала Шнурова Корольова.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що скандальний вокаліст гурту "Ленінград" Сергій Шнуров став членом ради комітету Держдуми з культури другого скликання.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Олена Ямпольська - голова комітету нижньої палати - написала про це у себе на сторінці в Facebook. Також вона зазначила, що цю посаду Шнуров отримав невипадково.

Як повідомляв раніше Знай.ua, прес-секретар і гітарист групи "Ленінград" Дмитро Гугучкін назвав головну причину розпаду легендарного колективу.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак посварилася в Instagram з відомим виконавцем, солістом групи "Ленінград", Сергієм Шнуровим.