Російські журналісти опублікували нову версію подій, які спричинили за собою гучний скандал навколо суду між Юлією Началовою та її колишнім коханцем Олександром Фроловим.

В даний момент йде розгляд по справі про 20 млн рублів, які, за словами Олександра Фролова, він віддав за частку в її квартирі в елітному житловому комплексі. Вже намітилися зрушення: адвокати хокеїста здобули перемогу в Нижегородському обласному суді – про проведення експертизи розписки Юлії Началової і підсудності.

Юлія Началова
Юлія Началова

Судді Чайко А. А., який розглядав позов у першій інстанції, винесли окрему ухвалу за грубе порушення закону. Розбиратися, чи заплатив Фролов співачці 20 мільйонів рублів за половину квартири чи ні, тепер буде Никулінський районний суд.

Юлія Началова
Юлія Началова

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Російські журналісти представили свою версію подій: "Бойфренд співачки нижегородський суддя В'ячеслав Кудря, порадив Началовій подати позов до хокеїста, обнадіявши її хорошими перспективами справи – мовляв, у мене там все схоплено. Далі все повинно було йти як по маслу: за позовом про несплату суддя Чайко приймає рішення на користь Юлії (вірніше, ТОВ "Весняні інвестиції", якому вона незаконно передала права на частку в квартирі), адвокати Фролова надають розписку Началовій в отриманні 20 мільйонів, нижегородські експерти визнають її підробкою і стягують 26 мільйонів (з урахуванням пені) з Фролова.

За договором з співачкою, "Весняні інвестиції" повинні були заплатити їй 15 мільйонів, а фірмі дістався б "відкат" в 11 мільйонів.

Репортери задалися питанням, навіщо Юлії Началовій знадобилася ця "афера". У тому, що все було сплановано, журналісти не сумніваються. Повідомляється, що влітку минулого року артистка звернулася в Никулінський суд міста Москви з метою визнати угоду з Фроловим недійсною. Співачка переоформила частку в квартирі на юридичну особу і зробила тимчасову прописку в Нижньому Новгороді, щоб перенести розгляд туди.

Купуючи половину квартири Юлії Началової, Олександр Фролов взяв її буквально в заставу. Нібито гроші потрібні були співачці на запис альбому і гастрольний тур. Коли пара розпалася, хокеїст попросив повернути гроші, але артистка цього не зробила. Чому – невідомо. Можливо, не захотіла або не змогла.

Нагадаємо, колишні чоловіки Началової зчепилися за її спадщину.

Як повідомляв Знай.uа сім'ю Началової втягнули в гучний скандал.

Знай.uа писав, экс-чоловік Началової вперше озвучив причину розлучення.