Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним кадром з елітного банного комплексу, де відпочивала з коханим чоловіком-інкогніто. Так, артистка позувала в блискучому купальнику не за розміром, чомусь зліпивши і примірявши шапочку зі снігу.

"Сніговий ковпак у просторій парній у триголового дракона.💨", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не відреагували на побачене, адже хитра балерина вирішила захиститись від зайвої критики, мабуть, розуміючи, настільки це провокаційне фото. Варто відзначити, що Анастасія частенько виставляє подібні кадри і відео, а в фотозвіті з минулої поїздки можна було побачити і валяння голяка в снігу, і фірмовий шпагат, і навіть руку таємничого коханця.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.