Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала виходом кліпу на хіт "Siren Song", яким дражнить шанувальників досить довгий час. Так, артистка виставила відвертий чорно-білий кадр, позуючи з однією зі своїх танцівниць в чорних боді і ботфортах на шпильці.

"#SirenSong music video coming soon🔥", - порадувала фанатів MARUV. Фолловери взялися коментувати: "Попу не завадило б підкачати...", "Ти вже весь кліп спалила і тизером, і постами в інстаграмі.", "Втім завжди все одне і теж .... вульгарні фотки рулять 🤣", "Навіщо виходити на сцену як дівчатка з екскорт-послуг?Жінки вже зовсім сором втратили.", "У блонди багажник яскравіше буде🔥🔥🔥", "Більше музики краще 👍🏻порно ітак багато 😏".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.