Відома українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим яскравим образом. Експериментувати їй явно вдається.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни в Instagram.

Тіна Кароль

Кароль опублікувала фото на якому постала в ніжно-блакитній сукні з мереживом, сидячи в сірому кріслі. Доповнила образ поп-зірка макіяжем з червоною помадою на губах. Волосся виконавиці накручені локонами, а погляд опущений донизу. Однак фанати помітили, що виконавиця виглядає на фото трохи сумною.

Варто нагадати, що дивна історія сталася на новому ефірі "Голос країни". Тіну Кароль буквально покусав один з членів журі. Історія потрапила на відео. Тіна Кароль перед виступом учасника зі своєї команди Артема Ліски, якого вона "вкрала" у молдавського виконавця, звернулася до свого колеги і зазначила, що зараз він побачить, що так чіпляє її. В їх флірт очікувано втрутився Потап, який запитав у них, чи ще живі їх "кенгуруши". А саме так Dan Balan назвав Тіну в одному з ефірів. На що парочка відповіла, що поки не буде розкривати всі карти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому та ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася у акаунті Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайній позі. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла темні джинси і білу блузку, поверх якої накинула стильний чорний піджак з оригінальним візерунком.

Нагадаємо, "Розбита, спустошена. Дивлюсь і плачу": Кароль не на жарт стривожила фанатів.

Як повідомляв Знай.uа Каменських запалила в обіймах латиноамериканського красеня: відверті кадри.

Знай.uа писав, Леся Нікітюк вперше показала кругленький животик: фото.