"Маргоша" - це популярний російський серіал, який свого часу завоював мільйони глядачів. Пам'ятаєте, як бігли додому, щоб побачити, які випробування випали на голову харизматичній Марго? Виявляється, з тих пір пройшло вже 10 років! Як змінилися актори, що втілили в життя наших улюблених персонажів? Про це пише Clutch.

Едуард Трухменев (роль: Ігор Ребров, Гоша)

Марина Берсенєва (роль: Маргарита Реброва, Марго)

Олена Перова (роль: Анна Сомова)

Олег Масленніков-Войтов (роль: Андрій Калугін)

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ганна Михайлівська (роль: Наталя Єгорова)

Раніше повідомлялося, що нещодавно в Україні показали телесеріал "Кріпостна", який отримав значний успіх. За інформацією прес-служби телеканалу, на якому транслювався серіал, він побив відразу кілька рекордів за кількістю глядачів і став найкращим серіалом серед українських телеканалів за останні 6 років. Однак, не всім українцям він сподобався.

Гнівне повідомлення про серіал "Кріпостна" написала журналістка Ганна Шестак на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Стас Боклан: "Кріпосна"
Стас Боклан: "Кріпосна"

"Люди, хто "Крєпостну" нахвалює, з вами точно все в порядку? Абсолютно російський за всіма ознаками серіал, з росіянкою у головній ролі, про Чернігівщину, де, на думку не дуже освічених виробників, говорили виключно російською мовою... Та ще й сюжет відсотків на 90 - "Рабиня Ізаура". Ви це... Гроші за піар цього "продукту" отримали чи що?" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зірка серіалу "Гра престолів", актриса Софі Тернер знялася у розкішній фотосесії для Harper's Bazaar.

Раніше Знай.uа повідомляв, у вівторок, 2 квітня, помер сьомий актор, який брав участь у зйомках російського серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів".

Також Знай.uа писав, актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арьї Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".