5 квітня 1994 року пішов з життя популярний виконавець, автор пісень, музикант та художник, лідер знаменитої рок-групи Nirvana Курт Кобейн.

Легендарні рок-пісні, які Курт писав у складі групи Nirvana, поєднували в собі стилі панк і поп. На початку 1990-х група успішно продала мільйони альбомів, а їх популярність неухильно зростала з кожним днем.

Курт Кобейн

Варто відзначити, що пісня “Smells Like Teen Spirit” мала неофіційний статус молодіжного гімну у 1991 році і на тривалий час міцно влаштувалася на вершині хіт-парадів. Незважаючи на це, Кобейн не переніс такий тягар популярності і після того, як остаточно був визнаний рок-легендою, вчинив самогубство у 1994 році, вистріливши собі в рот.

У день пам'яті Курта Кобейна ми публікуємо кращі пісні легендарного виконавця

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Smells Like Teen (1991)

Rape Me (1993)

Heart Shaped Box (1993)

Come As You Are (1992)

About a Girl (1988)

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що, незважаючи на офіційну версію поліції про смерть Кобейна, приватний детектив, якого найняла дружина виконавця, озвучив іншу версію, яка шокувала мільйони людей. Він стверджує, що версія про самогубство, яку представили копи, поспішна, оскільки співак в момент смерті перебував під впливом наркотиків, а також питання викликала передсмертна записка, залишена ним.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дочка американського виконавця Курта Кобейна почала записувати пісні. Відео свого співу вона виклала на своїй сторінці в Instagram. Пісня Френсіс Кобейн ще не має назви, вона починається словами: "No one told me how I should love myself" - критики і слухачі відзначають, що це істотний крок вперед порівняно з тим, що дочка Курта публікувала раніше.

Також "Знай.uа" писав, що згідно з проведеним дослідженням, людський мозок здатний "заповнювати прогалини” для того щоб побачити те, що потрібно, а не те, що є насправді. Користувач Reddit під ніком cldsehunter поділився своїм, на перший погляд звичайним, сімейним знімком, на якому здалеку можна розгледіти обриси Ісуса Христа.