Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь в інтерв'ю не менш скандальної Ксенії Собчак "Обережно, Собчак", яку люб'язно запросила до будинку. Так, артистки обговорили безліч пікантний питань, однак телеведуча повела себе не кращим чином, потайки пробравшись в спальню Анастасії і порившись в її шухлядках. Там Ксенія виявила фалоімітатор, засвітивши знахідку всьому Youtube. Волочкова ж не знала про це до виходу випуску на екрани, а після висловила все, що думає про інцидент. Варто відзначити, що зірки хоч раніше і були подругами, останнім часом лише ворогували між собою.

"Люди, ну як же так...😔 я Пустила в свій дім Собчак для зйомки на її прохання.. А у відповідь отримала безпринципну, безсовісну капость і мерзоту.😝 Ця людина готова на все заради піару і лайків.😝 Заздрість, злість, незадоволення як жінки, яхидство і безсовісність не витравити, мабуть з неї. Ну доюре, груди мої общупала, щоб переконатися в їх єстві, але коли приховану камеру поставила в лазні і прихований мікрофон, мені вже було не по собі..😔 Але коли без мого відома Собчак залізла в мою спальню і лазила по шафах і тумбочках!! 😝 В пошуках слідів мого коханого, але крім сокири нічого не знайшла... І не соромилася зізнатися у своїй програмі, що вона так зробила і рилася в речах... Шок. Просто ФУ!!!😝 А ви пустили б таку людину в будинок, надавши довіру? А в програмі її будете брати участь? Яке мерзенне відчуття на душі..😔 Вибачте.. Вірю, ви розумієте.. А Собчак можу сказати: Ксенія, тобі вже не допоможе ні сокира, ні фалоімітатор.... Ти совість продала свою! І вже давно.. А твої ходи-дешеві та безсовісні. Ось чому ти не подобаєшся чоловікам і нещасна. Фу. Я від тебе не чекала.😔", - поділилася емоціями Волочкова.

Коментарі ж балерина приховала, а дарма, адже Собчак сама того не знаючи, змінила думку про Анастасію в кращу сторону. Ось, що пишуть фолловери під випуском на Youtube: "А Настя виявилася дуже адекватною людиною.І дуже щирою. А копатися в нижній білизні, поки господаря немає поруч, дуже "нікамільфо".", "Собчак , звичайно, зовсім не подруга. А Настя молодець, тримає удар. І виглядає нормальною людиною, на відміну від Собчак.", "Волочкова звичайно дуже дивна жінка, але я абсолютно не відчуваю до неї негативу, а ось Собчак може і з мізками, але зовсім неприємна, бестактная, уїдлива, озлоблена гієна", "Я в шоці! Завжди була фанаткою Собчак, і не особливо любила Волочкову. Але сьогодні все змінилося. Чисто по-людськи мені шкода Волочкову, вона виявилася нормальною (відносно) а Собчак навіть не сука, а КІНЧЕНА!!!".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.