Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила новеньке селфі в дзеркалі, позуючи в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка приміряла відверте напівпрозоре боді тілесного кольору, засвітивши масивні груди, однак родзинкою образу явно стали надто високі ботфорти.

Кадр Каменських вирішила ніяк не підписувати, але за годину він вже встиг зібрати понад 35 тис. лайків. Фолловери взялися коментувати: "Ракурс невдалий начебто...🙄", "Схоже на гламурні сміттєві пакети на ногах", "На рибалку", "Копіюєш Кім", "Прикид нікудишній (((😢", "Чому в трусах!!!що за шлюхомода. І головне в колготках))", "Настя ти ж гарна дівчина не роби з себе опудало городнє", "Кіт у чоботях !👍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.