Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила веселий кадр з американського Діснейленду, відправившись у відпустку з чоловіком, популярним київським пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, артистка зізналася, що ще з дитинства мріяла побувати в цьому казковому місці, однак поскаржилася на величезні черги.

"Мрія дитинства +1)))) єдиний мінус - народу тьма 🤦🏽‍♀️ гігантські черги 🤦🏽‍♀️🗽 За морозивом , за водою я вже не кажу про атракціони🤷🏽‍♀️ Розкажіть про ваш досвід в Діснейленді 🧐☺️ у вас так було ?", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "💭👄Шик Блиск 😍👏📸👏👏👏💭", "О так 🙈🙈🙈🙈 стоїш в черзі і чекааааєш на свій час 🤟", "Здається Ви трохи бісите товстушку позаду Вас 😂😂😂", "З Фастпассом трохи легше справи йдуть☺️".

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.