Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальників новою фотосесією в невластивому їй образі і розповісти про свої стосунки з Ксенією Собчак.

Як відомо, днями вийшла програма "Обережно, Собчак", героїнею якої стала горезвісна і скандальна Анастасія Волочкова. Ксенія приїхала знімати програму до балерини додому, але, крім основних камер, за словами Волочкової, натикала в домі ще й приховані. На своїй сторінці у соцмережі Анастасія написала довгий пост про те, що сталося і про те, що думає про Собчак.

"Дорогі друзі. Я хочу від усього серця подякувати всіх і кожного, хто надав підтримку словом добрим і просто людською участю після виходу програми Собчак. Щоб поставити всі крапки над «i». Ми з нею ніколи не були подругами, але я вмію залишатися людиною за будь-яких обставин. І на її прохання, гостинно відкрила двері свого дому. Не чекаючи, що вона увірветься ворогом, встановить приховані камери і мікрофони, почне так негарно ритися по моїх шафах і тумбочках, як мерзотниця і злодій, з оглядкою, щоб я, не дай Боже, не зловила її за цим заняттям. Як же це гірко, довірившись, отримувати плювок в душу, і в цій ситуації може опинитися будь-хто з нас. Це, звичайно, не зупинить мене від довірливості людям, ніколи...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але невже заради лайків, кількості переглядів і рейтингів можна так безсовісно продавати свою душу?! Я не тримаю зла на Собчак. Зовсім ні. Навіть після такого аморального вчинку в моєму улюбленому домі. Я волію залишатися поблажливою. Пояснити сама собі не можу її зради чергової... Я свою душу їй щиро відкрила... Плакала, думаючи, що вона співчуває моєму болю. Але, може бути, Ксенію на такий крок спонукало її незадоволення в особистому житті, адже її завжди і всі кидають... Або вона заплуталася, що властиве кожному з нас. Не засуджуйте її, будь ласка. У неї, напевно, є багато хорошого. Мені більше нема чого сказати... Але вам спасибі за підтримку", - написала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.