Вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.

Freedom Jazz запам'яталися українцям завдяки яскравому виступу на фіналі Нацвідбору на Євробачення 2019. Ще тоді однією з родзинок стала вагітність однієї з солісток – Анастасії Малега.

Дівчина не побоялася виступати на 8 місяці вагітності. І ось, у вівторок, 2 квітня, вона народила дитину. Учасниці колективу поспішили привітати свою колегу.

"Ми такі щасливі! Нарешті сталося прекрасне і радісна подія! 2 квітня наша Анастасія Малега відтворила на світ чудового Купідончики! Який, подивившись їй в очі, запитав: "Мамо, так ми їдемо на Євробачення, чи ні?)", - пишуть співачки в публікації.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Купідончіком назвали тому, що саме так називалася конкурсна пісня Freedom Jazz на Нацвідборі. Учасниці колективу говорили, що якщо б перемогли, то могли б виступити на Євробаченні з дитиною на руках, віддавши йому роль Купідончики з крильцями.

Freedom Jazz

При цьому це не вперше, коли Анастасія виступає на останніх місяцях вагітності. Так, ще в 2014 році вона виступала на великому сольному концерті всього за тиждень до пологів, але дев'ятому місяці вагітності.

Мы так счастливы!!! 🤗 Наконец-то свершилось прекрасное и радостное событие! 2 апреля наша Anastasiia Malega...

Geplaatst door Freedom-jazz girls band op Zaterdag 6 april 2019

Раніше повідомлялося, що популярна група Freedom Jazz, яка у Нацвідборі на Євробачення 2019 посів другу сходинку розповіла, чому не поїхала на пісенний конкурс замість MARUV.

"Ну все ж MARUV обрали люди. Це була її перемога. Це не наше місце. Якщо б ми перемогли у Нацвідборі, ми б з радістю представили Україну на цьому конкурсі. Але не таким шляхом. Ми всі в один голос вирішили, що ні, ми не їдемо, бо ми другі. Так нечесно", - заявили джазетки.

Нагадаємо, букмекери назвали нового фаворита Євробачення, Лазарєв залишився за бортом.

Як повідомляв Знай. ua, Freedom Jazz вперше зізналися, чому відмовилися від " Євробачення-2019.

Знай. ua писав, що Україна відмовилася від Євробачення.