Популярний гурт Freedom Jazz, якаий у Нацвідборі на Євробачення 2019 зайняв другий рядок розповів, чому не поїхали на пісенний конкурс заміть MARUV.

Про це вони розповіли в ефірі одного з телеканалів.

Варто відзначити, що після офіційної відмови MARUV від участі у Євробачення 2019 від України, організатори запропонували її місце гурту Freedom Jazz проте вони також відмовились.

"Ну все ж MARUV вибрали люди. Це була її перемога. Це не наше місце. Якби ми перемогли в Нацвідборі, ми б з радістю представили Україну в цьому конкурсі. Але не таким шляхом. Ми всі в один голос вирішили, що ні, ми не їдемо, бо ми другі. Так нечесно ", - заявили джазеткі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому варто відзначити, що зараз у гурту залишилось лише дві вокалістки замість трьох, адже одна з них таки пішла у декрет. Відомо, що Анастасія взяла участь у відборі вже на восьмому місяці вагітності.

"Це вже другий раз. Свою минулу вагітність, вона також проводжала на сцені і відразу, майже за тиждень, вирушила до пологового будинку. Минулого разу швидка стояла під залом виступу", - повідомили дівчата, відзначаючи, що вагітність у них в колективі, це як вірус.

Раніше ми писали , що переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз підірвала соцмережі гарячими фото зі свого концерту в казахстанській столиці Астані.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала ряд фотографій зі свого виступу в одному з клубів Астани.

Для виступу на концерті артистка та її шоубалет вбралися не скромніше, ніж на Національний відбір на Євробачення. Так, дівчата вдягнені у чорні колготки-сіточки, білі блузки, мереживні корсети і чорні трусики. А головне, всі вони на величезних шпильках. При цьому в танцях MARUV і її дівчаток ще більше сексу, ніж на сцені Нацвідбору, більше там відвертості і пікантних поз.

Нагадаємо, Melovin зігрів Instagram теплою усмішкою, такий мілашка.

Як повідомляв "Знай.ua", обери за кого вболівати на "Євробаченні 2019".

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилися барвисті знімки сцени головного пісенного конкурсу.

Бігус добиває Порошенко: президент відповідальний за корупцію Гладковського