Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в лісі. Мабуть, сімейство Бабкіних вирішило насолодитися природою в сонячну погоду і вибралися за місто. Звичайно, на природі не обшилось без пікніка, для якого співак розвів багаття. Саме біля цього вогнища і сфотографувався Сергій Бабкін. Артист сидить навпочіпки у весняному лісі біля багаття. На ньому темні спортивні штани і світла квітчаста футболка. При цьому музикант взяв в руку гілляку, завів за спину і як би показує роги. Ще й вираз обличчя зробив як би загрозливий.

Артист не підписав свою фотографію, не залишив він і геолокацію, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, де відпочивав Сергій. Однак, фанати не пройшли повз, ця кумедна публікація зібрала безліч лайків і коментарів. Фоловери в захваті від "рогатого" образу співака. Бабкіна засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Лось?", "Клас! Ми теж з друзями сьогодні вибралися на природу", "Без коментарів, як кажуть. Хм, сумуєте за своїм другом з Лапландії?", "Без бороди", "Інша половина у Сніжани!", "Нарешті поголився", "Дуже багато кліщів! Обережніше!", "Відпочинок на природі, як же це прекрасно", "Лось, ты мне это брось. Руки вместе ноги врозь", "Відпочинок на природі – це здорово", "Сезон полювання", "Сірий олень", "Шашликів захотілося", "Сергій у своєму репертуарі", - жартують в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.