Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно зірка опублікувала у своєму Instagram-акаунті розмістила пікантні фото з концерту, на яких можна в деталях розглянути ідеальну фігуру співачки.

Артистка вийшла на сцену в зухвалому чорному боді, розшитому камінням, з глибоким декольте. Доповнили образ екстравагантна зачіска — афро-кучера і яскравий макіяж. Разом з Дашею в не менше відвертих образах виступали двоє дівчат з балету.

Прихильники співачки не залишилися осторонь та відреагували на нові фото так: "Кішка моя улюблена", "Знову цей вінтажний стиль. Супер. Мені дуже подобається", "Ох уже ці ніжки".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Окрім того Даша Астаф'єва вразила зміною зачіски. замість звичних локонів, вона обрала укладку в афро-американському стилі.

Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром з відомого київського ресторану. Так, артистка позувала в обтягуючій смугастій кофтинці і вузеньких джинсах, кардинально змінивши зачіску на кучерики замість звичного каре і засвітивши ідеальну фігуру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість взяла участь в еротичній зйомці, позуючи зовсім оголеною. Так, артистка похвалилася чорно-білим портретним фото, де на її тіло вилили чорну фарбу, а волосся зібрали в незвично коротку зачіску. Розкішні груди Даша акуратно прикрила руками.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.