Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з недавньої поїздки в сонячний Дубай, де відпочивала з маленьким сином Михайлом. Так, артистка вирішила пофілософствувати і зізналася, що Арабські Емірати підкорили її серце.

"Що таке рай?
Для кожної людини рай - це реалізація своїх бажань, щасливе та безтурботне життя, золотий пісок, блакитна Вода 💧 і пальми 🌴, пальми 🌴 , пальми 🌴 , пальми 🌴 Але ось я часто замислююся, а якби я народилася в тім раю, який собі уявляю, ким би була? Була б заміжня ? Були б у мене діти? А раптом я стала б крутим політиком в Уганді або навпаки прибирала б кокоси 🥥 з пальм на Мальдівах, щоб не падали людям на голову. 🙈 Часто люди вважають, родися я в місті мрії, давно би вже стала мільйонером, успішним бізнесменом, першовідкривачем і тд... До чого я це.... просто побувавши в Дубаї, місті , де хочеться жити великою родиною, в місті з великими можливостями, великими зарплатами, цілорічним сонцем і пляжами, мені стало цікаво,💡а якби я народилася тут, яка доля мене б чекала?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ми всі думаємо, що там де нас нема - там краще. Насправді свої мрії можемо реалізувати там, де ми зараз)))", "Красиво😍", "Оточення і місце народження дуже впливають на життя", "Головне народитися здоровим , з ногами і руками! Інше можна придбати , як і життя закордоном.".

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.