Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з недавніх канікул у сонячному Дубай, куди їздила відпочивати з новонародженим сином Михайлом. Так, артистка явно сумує по місту, адже вже не вперше ностальгує по пляжу, готелю, блакитній воді та теплу.

"#спека
Люблю , коли 30 градусів тепла ❤️❤️❤️
Просто гарне фото , яке я зробила під час канікул. Мене надихає! Сподіваюся, вас теж надихне)", - поділилася спогогадами Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Зараз би туди😍 з коктейлем і засмагати 🍸🍓", "Дуже гарне фото😻", "Як хочеться тепла)🙈", "Мене океан і море надихають, а не лежаки 😂", "Теж дуже люблю спеку! Чекаю літо, нехай хоч +40!", "Відразу хочеться відпочивати 🌊 🤩".

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.