У неділю, 7 квітня, відбувся 12-ий випуск популярного вокального шоу "Голос країни". В результаті якого у кожній з команд лишилося по 2 учасники.
Телешоу транслювали на телеканалі "1 + 1".
Прямий ефір пройшов дуже напружено. Визначали долю учасників їх тренери, серед яких - MONATIK, Дан Балан, Потап і Тіна Кароль. Всі вони в новому випуску обрали одного учасника, який потрапить до півфіналу. Ще одного півфіналіста обирали глядачі за допомогою голосування.

Півфіналістами "Голосу країни-9" стали: Оксана Муха, Рафі Хейта, Вікторя Ягич, Карина Арсентьева, Вікторія Олійник, Андрій Карпов, Андрій Хайят і Девід Аксельрод.

За підсумками голосування і рішенням суддів:
- Тіну Кароль залишили Ксенія Бахчалова і Ніка Тупилко;
- MONATIK попрощався з братами Таранцовими та Аліною Підлужною;
- Дан Балан — з Катериною Біжу і В'ячеславом Кретовим;
- Потап — з Арсенієм Журавлем і Богданою Ренком.
Варто зазначити, що останнім з команди Тіни Кароль виходить харизматичний Андрій Хайят. У прямому ефірі він виступить з піснею "Ой, чий то кінь стоїть", яка, отримала абсолютно нове звучання. Саме його підтримали українці — він набрав найбільшу кількість голосів.

Не обійшлося і без запрошених зірок, які брали участь у проекті "Голос". Співак ALEKSEEV вийшов на сцену проекту, щоб заспівати свій хіт "Як ти там".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Monatik вперше заговорив про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана: готовий заспівати на весіллі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Як писав "Знай.uа", колишня Дана Балана в "Голосі країни" змусила Тіну Кароль понервувати: ви повинні побачити це обличчя.