Учасниця популярного проекту "Голос країни" Катерина Бігу, також відома як колишня Дана Балана, подякувала за підтримку в ефірі на особистій сторінці в Instagram, передає "Clutch".

"Добрий вечір, друзі. Я пройшла в батли, природно потрібно радіти своєму успіху, але чомусь в той момент, коли Дан сказав, що вибирає мене, у мене був неприємний осад від того, що Сашко не проходить. Були змішані почуття. Одночасно і радість, і печаль…" Катерина Бігу

Молода співачка похвалила свого суперника у батлах Олександра Тесленка та зазначила, що проект стане лише початком великого майбутнього.

Шанувальників "Голосу країни" найбільше зацікавила реакція Тіни Кароль в той момент, коли Дан Балан назвав ім'я Катерини Бігу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хитра Тіна і Потап! Що ж не вкрали… Так його оспівували! А Катьку злити хотіли! Молодець Балан, що не повівся! Розумний!", "Мені здалося, що Тіна просто приревнувала до Каті? Чи хотіла її до себе… Сиділа похмура, як хмара", "Хлопчина такий чарівний, шкода, що не пройшов. Хоча на проекті ж світ клином не зійшовся, далі буде. Дуже добрі очі, щасти тобі, хлопче!" пишуть в Мережі

Нагадаємо, що відомий музикант і суддя шоу “Голос країни” Дан Балан продовжує загравати з популярною українською виконавицею і своєю колегою Тіною Кароль під час ефірів вокального шоу. У неділю, 17 березня, артист запросив її на перший спільний танець і присвятив Тіні виступ учасників своєї команди.

Зіркові тренери романтично танцювали під мікс композицій 90-х “Батарейка” і Shape of my heart у виконанні Гіоргі Дарахвелидзе, Софії Шафір і Семюеля Гріллі.

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

Раніше портал писав, популярна українська виконавиця Тіна Кароль продовжує радувати свою армію шанувальників в соцмережах новенькими спокусливими фото з яскравих фотосетов. Так, нещодавня фотосесія вельми сподобалася фанатам, автором якої став фотограф Антон Кулаковський.