Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у київському ресторані.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона з'явилася на огляд публіки в стильному образі, сидячи в ресторані Vino e Cucina, який позначила в геолокації до знімка. Леся зробила миле селфі на телефон, і в кадр потрапило не тільки її обличчя, але і красивий блакитний диванчик з помаранчевими подушками, на якому вона сидить.

Як видно на фото, Леся Нікітюк наділа сірий смугасто-картатий піджак, під яким у неї біла футболка або топ. Волосся зоряної телеведучої розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж з акцентом на очах, які вона підкреслила. Телезірка уважно дивиться в камеру і легенько усміхається. У підписі до світлини Леся Нікітюк запитує у шанувальників, як проходить їх день. "Ребятки, як проходить день??? Пишіть смайлами! У мене 🚙🤳😌🚙😋🚙", - написала зірка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали писати смайлики, як вона і просила, розповідаючи про те, як пройшов день.

"Яка красуня", "Ох, ці очі", "Як сонечко. Таке сяюче обличчя", "Найкрасивіша", "А що ти не відповідаєш, Леся, всім? Тобі пишуть, а ти мовчиш", "Ви прекрасні", "Яка ви красива", "Супер", "А як ти такий ефект робиш, з допомогою програмки? Якщо так, то як називається?", "Гарні очі. Чисті, світлі", "Сонячна", "Чого такі великі очі?", "Красива", "Леся, ти така красива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.