У понеділок, 8 квітня, Євгенія Власова святкує свій 41-й день народження.

Вона багато років була популярною співачкою і підкорила мільйони сердець.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Ставши щасливою мамою доньки Ніни і не дивлячись на незвичайні подарунки долі у виді страшної хвороби, Власова приковує до себе погляд і донині.

Новими знімками вона поділилася в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Варто нагадати, що Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ділове фото і заявила про продажі товарів власної майстерні.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує в стильному образі в незвичайній локації. Для модної фотосесії Регіна наділу широкі сині джинси і бежеву кофтинку, поверх якої накинула картатий оверсайз піджак. На ногах у неї масивні світлі кросівки, а в руці вона тримає рацію, за якою нібито щось передає. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко рекламує піджак, який на ній. "@generationtr. Зверніть увагу на піджак! Ми створювали його з любов'ю! А ось ви любите піджаки? Я обожнюю величезні піджаки на плечі. #регинатодоренко", - написала Тодоренко, явно пропонуючи купити цей елемент гардеробу своїм шанувальницям.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост.

Нагадаємо, Фреймут злякала дітей в школі прозорим нарядом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк захопила мережа новим селфи

Також Знай.ua" писав про те, що Безсоромна Лобода вивалила в мережу голе фото