Відомий 29-річний британський актор Деніел Редкліфф відомий тим, що майстерно уникає зайвої уваги до своєї персони з боку надокучливих папараці. З цієї причини отримати його фото – справжня удача для будь-якого фотографа.

Нещодавно зірка "Гаррі Поттера" все-таки попався в об'єктив камери в одному з готелів Австралії, причому він був в одних трусах. Його сфотографували в той момент, коли він вийшов на балкон покурити, тому вигляд у нього був той ще. Фанати знаменитості по достоїнству оцінили нові знімки свого кумира і почали активно обговорювати їх в мережі.

Деніел Редкліфф

Варто відзначити, що на даний час Деніел знімається в драмі "Втеча з Преторії", в якій грає роль Тіма Дженкіна. Персонаж актора виступає проти расизму в Південно-Африканській республіці, при цьому стрічка заснована на реальних подіях.

Деніел Редкліфф

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зірка Гаррі Поттера 68-річний Роббі Колтрейн постійно з'являвся з тростиною або, в деяких випадках, з парасолькою, і не просто так. Як відомо, чоловік тривалий час страждав остеоартритом, проте в даний час його стан настільки погіршився, що актор не має можливості пересуватися без сторонньої допомоги. Актор зізнався, що біль в коліні турбувала його багато років поспіль. Лікарі попереджали, що Колтрейну слід позбавитися від зайвої ваги, в іншому випадку, він залишиться інвалідом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Польщі католицькі священики спалили книги, які вони вважають блюзнірськими і ображаючими християнську релігію. Полетіли у вогнище і книги про Гаррі Поттера. Основним критерієм вибору книг для спалювання назвали ставлення літератури до магії і спроб спілкуватися з демонами. Фонд "SMS з неба" оприлюднив на своїй сторінці в Facebook фотографії, на яких видно, як десятки книг палають у вогні.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі активно обговорюють уривок з інтерв'ю письменниці Джоан Роулінг з додаткових матеріалів до другої частини "Фантастичних тварин". У ролику письменниця розкрила детальніше зв'язок між юними Дамблдором і Грін-де-Вальдом.