Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь в одному з випусків шоу Андрія Малахова "Прямий ефір", запросивши телеведучого в свій розкішний особняк. Так, артистка довгий час показувала гостю кімнати, після чого зізналася, що на будинок заробила самостійно, а от колишній чоловік Ігор Вдовін, батько її дочки Аріни, не тільки відмовився допомагати, але ще й заборгував Анастасії велику суму грошей.

"Сьогодні вийшла дуже правдива програма з Андрієм Малаховим, де я говорила і говорила, виливаючи свою душу. І гідність Андрія в тому, що він геніальний ведучий, прекрасна людина, але ще й вміє чути і слухати. Посилання не програму в моєму профілі, і в моїх сторіз.., дивіться самі і робіть висновки самостійно..", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли виразити почуття, адже хитра балерна воліє приховувати коментарі. Втім, Анастасію не раз викривали в брехні, тож шанувальникам доведеться і на цей раз подумати, чи вірити словам знаменитості повністю або тільки частково.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.