Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь в шоу Андрія Малахова "Прямий ефір", де запросила телеведучого в свій розкішний особняк і дала інтерв'ю на відверті теми. Так, артистка розповіла про складні стосунки з мамою, паралізованого батька і колишнього чоловіка Ігоря Вдовина, якого хоче посадити за ґрати. Також Анастасія виставила невеликий уривок, знявши штани і занурившись в крижану купіль на очах у знімальної групи.

"На відміну від «псевдо» подружки, що рилася в шафах мого будинку, до мене прийшов Андрій Малахов @malakhov007 - справжній професійний ведучий і світла ЛЮДИНА. Ось і подивіться різницю Величі. І, знаєте, що характеризує велич ? Та те, що Андрій показав кадри, в яких незграбна «подружка» намагалася позбиткуватися наді мною..😝 Але він, в свою чергу, залишився шляхетним. Хоча, я так само не заборонила йому зазирнути в кожен куточок мого будинку.. І моєї душі, торкнувшись теми життя, стосунків з мамою, татом і батьком моєї дочки. Ось і подивіться різницю. Ця людина, перейнялася моєю долею, показала мене такою, яка я є. Посилання на програму «Прямий ефір» на Росії-в моєму сторіз.
Ось в твою програму, Андрій, люди приходять, не боячись підстав! Тому що їх немає! На якому каналі ти б не вів передачі, ти-ПРОФЕСІОНАЛ!👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, не бажаючи вислуховувати критику на свою адресу. Варто відзначити, що псевдо-подружкою Анастасія назвала Ксенію Собчак, зовсім нещодавно взявши участь у її скандальному інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.