Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість разом зі своєю старшою сестрою Кортні позували на подвір'ї приватної школи разом з доньками Норт і Пенелопою. Так, артистка відзначила, що весняні канікули добігли кінця і тепер першокласницям потрібно повертатись на навчання.

"Весняні канікули закінчилися😭📖📚✏️", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери почали захоплюватися малятами в однаковій шкільній формі, називаючи їх маленькими янголятками і красунями. Були і ті, хто зазначив, чо дівчатка виглядають не дуже щасливими. Увагу більшості також залучило маленьке, але доволі дороге взуття Пенелопи від культового бренду Gucci. Варто відзначити, що Кім і Кортні - багатодітні матусі, кожна з яких виховують одразу трьох дітей.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.