Останнім часом шанувальники знаменитої співачки Софії Ротару стурбовані її станом здоров'я. В мережу постійно просочуються її фото, де зірка має хворобливий та виснажений вигляд. Відомий астролог Влад Росс розповів, що насправді приховує артистка за гримом та темними окулярами.

За словами Росса, проблеми зі здоров'ям у Ротару дійсно є, причому досить серйозні, - пише "Главред".

Софії Ротару допомагають вийти з машини

"В день народження Софії Михайлівни був висхідний Козеріг, а Козерогові в житті постійно доводиться долати.Вона народилася під знаком Лева, тому повинна бути уважним до своєї серцево-судинної системи, адже у неї можливі проблеми з серцем, артеріальним тиском і кров'ю", - розповів Росс в коментарі Главреду.

Родина Ротару

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Астролог зазначив, що момент народження в гороскопі Софії Ротару була планета труднощів і перешкод – Сатурн, який з'єднувався з Сонцем, а також був Плутон у поєднанні з Сонцем (Плутон – це завжди ознака подолання смерті).

"Як відомо, ще в юному віці Ротару могла померти, але вона зуміла побороти недугу та подолати цю складну ситуацію. Самий уразливий орган особисто у неї – це легені. І тоді, в більш молодому віці, вона подолала туберкульоз", - нагадав він.

Як зазначив Росс, найбільш ймовірною причиною, чому зупиниться серуе артистки, це можуть бути проблеми з тиском або серцем. Також вразливий орган Софії Михайлівни - це легені, через які вона страждала багато років.

"На даний момент гороскоп показує, що є ризик білокрів'я, рак крові. Можливо, зараз вона якраз і проходить реабілітацію, променеву або хіміотерапію. Уран в Домі здоров'я і хвороб у Ротару знаходиться у сполученні з Марсом, а це обіцяє різкий, несподіваний відхід з життя. Це говорить про те, що в разі хвороби Софія Михайлівна не буде довго хворіти, не буде роками прикута до ліжка, не буде лежати роками. Все відбудеться дуже раптово: сьогодні є, завтра її немає", - заявив він.

Як додав астролог, найбльш критичним моментом для артистки буде прийдешня осінь.

"Я бачу людину в гороскопі Сатурн в сполученні з Сонцем в Домі смерті і відходу з життя, кажу, що така людина може прожити до 90 років. Але в той же час у неї такий показник Урану і Марса в будинку, який пов'язаний з несподіваним відходом з життя, що може свідчити про можливі серйозні проблеми зі здоров'ям. Тому все буде залежати від лікарів", - резюмував він.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила відвертим фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.

Також Знай.ua писав про те, що син відомого шоумена та перукаря Сергія Сверєва пішов війною прот батька.