Племінниця Софії Ротару, українська співачка Соня Кей поділилася яскравими знімками з весілля в Індії. Про це передає Clutch.

Соня Кей - талановита племінниця легендарної української співачки, яка вибрала не використовувати ім'я родички в просуванні по кар'єрним сходам. Нещодавно артистка поділилася у своєму профілі в Instagram фотографіями з весілля своєї подруги в Індії.

Дівчина зізналася, що найбільш вражаючим для неї став ритуал нанесення традиційного орнаменту на шкіру нареченої.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це була казка. Три дні незабутніх емоцій з самого ранку і до пізньої ночі. Наречений на білому коні, прикрашеному червоними і жовтими гірляндами квітів, настанови батьками молодих, атмосфера таїнства. Нам з сестрою нареченої довірили тримати фату", – зізналася Соня.

Раніше повідомлялося, що на Паризькому тижні моди відзначилася внучка Софії Ротару, яка незважаючи на юний вік, уже встигла досягти значних вершин у модельній кар'єрі. На вулицях Парижа Соня Євдокименко з'явилася в золотистому комбінезоні від українського бренду Jean Gritsfeldt.

Соня Євдокименко

Підписники назвали образ юної моделі космічним, при цьому вона доповнила його чорними босоніжками на платформі, золотистими сережками і рожевими сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що в послужному портфоліо дівчани – робота з одним з найбільш серйозних вітчизняних брендів Poustovit, фотосесії для іменитих глянцевих журналів (у тому числі ювілейна обкладинка ELLE Україна), а також участь у показі українського дизайнера на Тижні моди в Нью-Йорку. Багатьом дівчина нагадує молоду Сінді Кроуфорд.

Нагадаємо, Соня Кей розповіла, чому не виступає під знаменитим прізвищем.

Раніше Знай.uа повідомляв, внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.

Також Знай.uа писав, Софія Ротару втратила свідомість прямо під час концерту, чим неабияк схвилювала шанувальників.