Не так давно більшість ЗМІ опублікували шокуючу новину про те, що 71-річна Софія Ротару страждає від важкої хвороби, проходить хіміотерапію і "взагалі виглядає не дуже". Однак кілька фотографій, які знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram, доводять зворотнє, про що повідомляє КП.

Як стало відомо, знімки зроблені під час святкування Дня народження старшого онука співачки - Анатолія Євдокименка, при цьому нестаріюча Софія Михайлівна виглядає все так само чудово і постійно посміхається.

Софія Ротару з рідними

Шанувальники співачки буквально засипали її компліментами в численних коментарях: "Прекрасна", "Чудова сім'я", "Ви і Ваші онуки просто чарівні".

Варто відзначити, що онуці Софії Ротару - Соні Євдокименко - 18 років, при цьому дівчина вважається однією з найкрасивіших і найбажаніших наречених нашої країни. Соня навчається і живе в Лондоні, а останні кілька років працює як модель. В даний час дівчина вирішила піти по стопах знаменитої бабусі і нещодавно записала два сингли під псевдонімом Sofia Eve.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Софія Ротару з рідними

Варто нагадати, що приводом для занепокоєння стала недавня поява Ротару на публіці з втомленим обличчям, після чого в мережі відразу ж поповзли чутки про її хворобу. На знімку співачка виглядає вкрай болісно. Бліда нездорова шкіра і втомлений погляд улюблениця мільйонів спробувала заховати за сонцезахисними окулярами, але нічого не вийшло.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно на своїй сторінці в соцмережі онука Ротару опублікувала яскраве фото, на якому показала довгі ноги і модельну зовнішність. Її навіть порівнювали з юною Сінді Кроуфорд і пророчили блискучу кар'єру моделі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на показах Паризького тижня моди, який відбувся не так давно, засвітилася і онучка Софії Ротару, яка незважаючи на юний вік, уже встигла досягти чималих успіхів у модельній кар'єрі.

Також "Знай.uа" писав, що журналісти виклали в мережу фотографії занедбаного маєтку Ротару, який пустує в Криму вже кілька років.