Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася гарячою обкладинкою культового чоловічого глянцю Playboy за 2011 рік. Так, артистка позувала абсолютно голою, прикрившись лише написом "Х'ю її знає!". Варто відзначити, що раніше їм з Х'ю Хефнером приписували романтичні стосунки, але Даша зізналася, що між ними була лише міцна дружба.

"@playboy 2011
Вперше в житті, жмакала @vladmegavlad ...
До цього ми сперечалися, і ламали язики один про одного в скандальних інтерв'ю...
А тепер обидва чужді срібла...", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: Еталон краси! Жіночності та сексуальності!!!!!!! ❤️🙌😍😢👏🔥🔥🔥🔥🔥", "Кращої дівчини Х'ю точно не бачив", "Ось це жінка!) 💋👏🔥", "Яка, все-таки Даша красива!😍", "Найсексуальніша жінка планети!!!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Були і особливо цікаві шанувальники, які не соромилися ставити запитання: "Кажуть ти спала з ним?це правда?-". "звичайно. Я завжди сплю з усіма людьми, яких бачу!", - пожартувала у відповідь Астаф'єва.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.