Шоумен Сергій Притула, який нещодавно запропонував свої послуги в якості ведучого на дебатах Порошенко і Зеленського, емоційно заступився у своєму Facebook за актрису Ірму Вітовську, яка отримала шквал критики. У себе на сторінці Ірма заявила, що підтримує Порошенка на президентських виборах, і у відповідь на неї посипалися образливі, в тому числі і нецензурні коментарі. Сергій Притула не зміг дивитися на те, як ображають не просто жінку і його давню подругу, а в принципі принижують людську гідність і опублікував довгий і гнівний пост, звернений до всіх коментаторів і українців в цілому.

"Люди!!! Так не можна!!!

Днями моя добра знайома Ірма Вітовська-Ванца виставила дуже зрозумілий мені пост. Справа в тому, що Ірма підтримала одного з кандидатів у Президенти. У коментарях до її дописів у ФБ посипалось, цитуючи саму Ірму:

"Сук@,зрадниця,агентка,брехлива,соска,дура,продаласьзагрошіканфєтизванієкрісломіністра,бл@дь…і ще багато "приємних" слів"Ірма у своєму пості обурилась. І я солідарний з нею. Якого біса?!! Якого, панове?!!!

Ти за Колю, я за Галю! Ну і?!!! В чому проблема?! Невже ми не можемо висловлювати свої політичні вподобання без приниження опонентів?!! Ну ми ж можемо просто говорити: "Я за Васю"! Але нііііііііііі… ми маємо обов’язково сказати: "Я за Васю, а ті хто за Толіка – це дебіли"!!! Сергій Притула

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Я неодноразово писав у своїх постах про те, що культура спілкування наших громадян у соцмережах лежить нижче плінтуса. Я неодноразово бачив це у коментарях під своїми постами. І я зараз не про ботоферми. Люди!!!!! Так не можна!!!!

МАЄ БУТИ ПОВАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повага до думки опонента!

Дідько забирай! За що розпинаєте одне одного?!! Юліні Петіних. Петіни Вовиних. Вовині Петіних. А за кожним з цих імен стоять мільйони людей!! Мільйони!!! Яким далі жити в одній країні!

Притула заступився за Ірму Вітовську

При чому люди в основній своїй масі геть зовсім не послідовні у своїй ненависті. Не вірите? Ну, дивіться… Ви масово цитуєте слова Кузьми про те, що та "пиз…та у Верховній Раді має бути стріляна і пиждж…на"! Ставите під цією цитатою лайки і шерите! Круто!!! Ну бо ж якісь інопланетяни нам цю Верховну Раду принесли, а не ми її вибрали!!! Чуєте, зайчики, які то все лайкають і шерять… А чого ж ви не штурмуєте тюрму, де сидить Надя Савченко?! Вона ж збиралась зробити все, що заповідав кумир!!! Підірвати к "єбє…ям" парламентську залу і добивати гранатами і з калашів. Ну?!!!! Все, як чоловік казав!!! Будете голосувати за Надю?!! Вона ж чітко виконує заповіт Андрія!!!

Ірма Вітовська заявила про підтримку Порошенка

Паяци ви!!" - обурюється Притула

Нагадаємо, раніше Ірма Вітовська порадила українцям не плутатися і не голосувати на емоціях, і голосно заявила, що ті, хто не голосували - повинні взагалі мовчати.

Нагадаємо, застереження від відьми в день виборів: Не вплутуватися в авантюри, ніяких угод з совістю!

Як повідомляв Знай.иа, на вихід у другий тур претендують Зеленський, Порошенко і Бойко.

Знай.иа писав, Вакарчук отримав гучного "ляща" від українців: все–за Зеленського, жарти скінчилися.