Французький виконавець з українською душею. У репертуарі Поля Манондіза більше 25 пісень українською мовою. Так, в рамках всеукраїнського туру співак у тернопільській філармонії презентував другий український альбом.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з місцевих телеканалів.

Поль Манондиз

Він - французький співак, що виконує пісні українською мовою. Вже більше трьох років Поль Манондіз живе в Україні. В його репертуарі українські, патріотичні та народні пісні звучать з особливим французьким акцентом. Щоб завоювати любов української публіки артист підготував багато цікавого.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я перший француз, який робить український альбом, 14 пісень, який називається "Мій рай". Тому що Україна — це мій рай. Я патріот, Україна сильна. Я так обожнюю українську мову, що я роблю альбом", - заявив співак Поль Манондіз.

Українська музика, зізнається, надихає його по-особливому. Ще у Франції співакові полюбилося чимало українських виконавців.

"Гурт "Океан Ельзи", "Фіолет", "Без обмежень", Скрипка. Ось ця вся музика мені дуже подобається. І це музика, яку я слухав, коли жив у Франції. Подобається Квітка Цісик. З Ніною Матвієнко ми зробили 15 концертів разом", - додав співак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спроба білоруського виконавця Діми Колдуна заспівати свою пісню "Кораблі" караоке в одному з райцентрів Білорусі закінчилася бійкою, про що сам артист написав на своїй сторінці в Instagram. На опублікованому знімку артист позує з підбитим оком і стертими кісточками пальців. Виконавець підписав його так: "Гастролі по Білорусі в самому розпалі. Вчора спробував заспівати "Кораблі" караоке в провінційному містечку. Спасибі вдячним слухачам".

Нагадаємо, Лобода трепетно привітала Крапівіну з днем народження: мій коханий вреднючий маленький геній.

Як повідомляв Знай.uа Адель розповіла про жахливу сімейну трагедію: не почує жодного слова.

Також Знай.uа писав, Кароль в дуеті з Хливнюком зворушили українців: спасибі за такий подарунок.