Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з композитором Олексієм Малаховим, який написав для неї пісню під назвою "Одна". Так, артистка ніжно обняла чоловіка і почала запрошувати його з свій особняк для подяки. Варто зазначити, що Олексій співпрацює з такими виконавцями, як Басков, Кіркоров, Пугачова, Михайлов і Лепс.

"Як здорово, коли на світі є друзі.👍🏼 Чудовий музикант і композитор Олексій Малахов @alekseymalakhov , відчув мій настрій переживань останнього часу з усіма моїми перипетіями, зйомками з підставами і без і всього іншого, і написав для мене пісню.. «Одна.....»
Вже скоро ми вам представимо її! Олексій написав пісні практично всім відомим артистам від Філіпа Кіркорова, Миколи Баскова-до Алли Пугачової... І я щаслива, що в моєму репертуарі з'явилася вже восьма пісня такого автора. А взагалі, велика радість дружити з цією чудовою людиною.👍🏼 Льоша тепер живе в Москві. Чекаю в гості днями, Олексій.😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. Варто відзначити, що балерина намагається податися у співачки не вперше: місяцями раніше вона заспівала дуетом з Микитою Джигурдою, знялася в кліпі і спробувала переспівати Пугачову, а ще нерідко виступає на благодійних вечорах.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.