Старша дочка Олі Полякової підростає точною копією знаменитої мами, уже зараз 14-річну Машу можна зустріти на багатьох світських заходах столиці.

Маша Полякова

Можливо, виглядає вона трохи доросліше за однолітків, але вже самодостатня - навіть готова відповідати на питання журналістів. Дівчина активно займається вокалом, танцями і має всі шанси стати зіркою. Так чим же зайняті будні Маші, ким хоче стати в майбутньому й за що її лає мама - в ексклюзиві “Знай.ua”.

Полякова зі старшою донькою
Полякова зі старшою донькою

За словами дівчини, улюбленими її заняттями, окрім навчання у школі, є вокал, плавання, гра на фортепіано і танці на пілоні.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

А ще донька Полякової дуже любить тварин, тому із задоволенням розповіла про своїх домашніх улюбленців, яких в сім'ї Полякової, як виявилось, дуже багато.

“Особисто мій найулюбленіший собака – це Джені. Це песик, який у нас з'явився, напевно, роки два тому. Його приніс один з наших працівників, які допомагають нам справлятися з дачею. Ми побачили, закохалися і забрали. У неї батько – чистокровний німецький, а мама – не знаємо, хто. Вона у мене дуже розумна, я навіть влітку їй ставлю просто тазок з мильною водою, вона туди опускається, миється і йде зі мною купатися в річку, бо мені дуже лінь її купати”, - поділилася Марія.

Також вона розповіла, що на дачі є ще кози, кури та перепелиці. В молодшої сестрички теж є свої домашні улюбленці – її чотири коти.

“Ми знайшли їх у лісі, вони жили на вулиці, - поділилася Маша. - Тому у нас у гаражі з'явилися чотири коти. Три маленькі котенята і мама”.

А ось літні плани Маша ще доки не будує. Говорить, може навіть буде додатково вчитися.

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Про це пише Clutch.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото.

Також Знай.ua писав про те, що у день виборів екс-солістка Віа Гри Санта Дімопулос розкритикувала фотографію в Instagram-акаунті співачки Олі Полякової, на якій вона позує з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.