Юрій Горбунов та Катя Осадча одружилися у 2017 році — буквально перед самим народженням їхнього сина Івана.

Про цеповідомляє Lux.fm.

Наразі вже відомо, що пара дуже довгий час приховувала свої справжні стосунки під сімома замками, проте з часом все ж почали публікувати спільні фото на власних сторінках у соціальних мережах.

Проте лише зовсім нещодавно відомій телеведучий взявся розвісти деякі подробиці особистого життя. За його словами спочатку ні про які романтичні відносини навіть не йшлося, адже вони майже ніколи спільно не працювали, однак все змінив пісенний конкурс.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"На початку наших стосунків ми з Катею були знайомі вже 10 років. Але за ці 10 років ми жодного разу не працювали разом. Тобто Катя брала в мене інтерв’ю, ми бачились на якихось вечірках, заходах, але те, що вона буде моєю дружиною, мені ніколи в голову не приходило. А потім уперше у житті ми разом попрацювали на "Голосі" — й ось результат", — наголосив Горбунов.

Він також розповів, що наразі вони стараються як найбільше часу проводити разом та кудись злітати на відпочинок подалі відл всього. Крім того Горбунові поліливсяч історіями про похід до бабусі та дідуся.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

"Ми намагаємося кудись поїхати або полетіти. Але коли в нас є просто час виспатись, а потім побути з дитиною, - це найкраще. Ми, безперечно, ходимо іноді в гості і до бабусі, до нас приїжджають гості. Були зимові походи на Різдво, на Старий Новий рік. Це ті сімейні цінності, які складають основу життя. Хоча найкращий відпочинок, як на мене, це зміна місця. Тому навіть на один день кудись поїхати – це круто".

Нагадаємо, телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі, позуючи абсолютно без макіяжу і фільтрів.

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. На цей раз вона постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни".

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

Від Порошенко до Зеленському біжать депутати - Віталій Купрій