Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі, позуючи абсолютно без макіяжу і фільтрів. Так, артистка приміряла яскраво-червону курточку, сорочку в біло-синю смужку, і доповнила образ масивними чорними окулярами, позуючи на тлі квітучого дерева. Варто зазначити, що у вільний від роботи час Катя є прихильницею натурального непомітного макіяжу і ніжних кольорів в одязі.

"Весна без фільтрів", - лаконічно підписала Осадча. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Яка гарна!😻", "Дуже стильні окуляри 😍", "Як гарно😃. Гарного дня і настрою на цілий день😙😙😙", "Дуже гарна !)Обожнюю цей запах !)", "Квіііточки😍🌸🌸🌸🌸🌸🌸", "Клас! Так гарно!!!", "Краса🎀🎀🎀".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.