Популярний та улюблений в усьому світі український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.
Про це він написав у пості Instagram.
Ведучий найпопулярнішого тревел-шоу "Світ навиворіт", під час польоту він разом зі знімальною групою пережив страшну ситуацію, яка ледь не обірвала життя всієї команди. Комаров розповів, що під час триденного перельоту через всю Ураїну їм доводилося дозаправлятися по дорозі. І на одній із заправок їм залили неякісне паливо.

Комаров

"Ми пережили в третій день дуже неприємну ситуацію, яка ставила під загрозу весь рекорд, і нас. "Спасибі" тим, хто розбавляє паливо на заправках. Літак їсть звичайний 95-й бензин, і по дорозі ми заправлялися, природно, не маючи можливості контролювати якість. І десь попався сильно розбавлений заради наживи бензин", - написав Комарів.

Телеведучий розповів, що в небі біля міста Кам'янця-Подільського у них різко впав тиск палива і двигун почав "чхати".

"За 40 хвилин до Кам'янця-Подільського у нас різко впав тиск палива. Ми включили резервну систему - електричний насос. Але його вистачило ненадовго. Тиск падав практично до нуля, двигун "запчихав". Наш командир Ігор Табанюк дав команду: терміново пристебнути крім основного ременя всю систему, чотирьохточечну. І доручив шукати майданчик для аварійної посадки. Сам продовжив рятувати ситуацію включенням і вимиканням насоса. Все було на грані. Ми розглядали польові дороги, намагаючись оцінити їх стан. Сідати без двигуна в режимі планування на пухкий ґрунт - отже, літак зариється колесом і перевернеться, буде перекидатися. Це був дуже напружений момент", - розповів про поломку Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров

Їх зустріло пару сотень людей, які навіть не підозрювали, у яку халепу потрапила знімальна команда. Вони дивом вціліли та успішно приземлились.
"Зменшили оберти, і швидкість до мінімуму, працювали насосом, дотягли. Поки я годину спілкувався з людьми, колеги витягли паливний фільтр. Він був практично повністю забитий. Таке паливо. Слава Богу, все обійшлося, ми промили фільтр і завершили місію. Спасибі пілотам Ігорю Табанюку, Андрію Блінову і оператору Саші Дмитрієву. Відмінна команда, пишаюся", - подякував Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ведучий Дмитро Комаров анонсував нові видовища.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров покаже інший бік жіночої в'язниці.

Також Знай.ua писав про те, що ведучий Комаров розповів про свої найбільші хвилювання та найскладніщі моменти під час подорожі найбільшою країною.