Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим кадром з під'їзду. Так, артистка позувала голяка, прикрившись лише яскравою сукнею кольору фуксії з високим розрізом на нозі і блакитних туфлях на величезних підборах. Варто відзначити, що Оля вийшла на сходи в такому вигляді не просто так - ці кадри з бекстейджа зйомок кліпу на популярний хіт "О, Боже, как больно!".

"#подъезднаястрасть#амоглабыбытьподзаборная)))... Звідки кадр френди?))))", - пожартувала Полякова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Фіга собі!! Поруччя, майже не фарбовані!!😎", "Як троянда в сміттєвому баці... 😉😘", "Ах,ці ноги", "Тема попи не розкрита, Оля. Повертай нам фото з моря)))", "🔥🔥🔥🔥Гаряча ви жінка ))", "Красива попа)", "Королівська Богиня❤️🔥🔥".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.