Відома українська співачка і вельми непогана акторка Оля Полякова висловилася про українських зірок-гастролерів, які їздять на заробітки до Російської Федерації заявивши, що розуміє ситуацію. І додала, що сама буває в державі-агресорі, але тільки тому, що у неї там живе мати.

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля також заявила, що в Росії не дає концертів, тому що це її принципова позиція. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю артистки для українських журналістів.

"Не можу сказати, що не їжджу в Росію до мами. Я не їжджу туди з виступами, це моя принципова позиція, зайнята в кінці 2014 року, коли став зрозумілим масштаб того, що відбувається і не залишилося ілюзій. Мама, звичайно, частіше приїжджає в Україну, ніж я їжджу до неї", – заявила Полякова.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Що стосується зірок, які їздять виступати і заробляти гроші в РФ, Оля заявила, що розуміє їх, так як в РФ шоу-бізнес більш розвинений і дає широкі можливості артистові. При цьому Полякова не уточнила, чи підтримує вона особисто гастролерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість захопила шанувальників оперної версію хіта "Шлепки" в ефірі шоу "Дивовижні люди", де є однією з суддів. Так, артистка розкрила неймовірний талант, здивувавши навіть колег - Машу Єфросиніну і Олексія Суханова.

Нагадаємо, Оля Полякова розкрила секрет ідеального шлюбу: ніхто не буде потрібен.

Як повідомляв Знай.uа Полякова грудьми встала за MARUV: це "побиття".

Знай.uа писав, Оля Полякова налякала фанатів відеозверненням: обережно.

Дивіться відео по темі: