28-річна співачка Нюша вийшла з декрету, вразивши своїм струнким тілом. Знаменитість відвідала гала-вечеря «Премії МузТВ 2019. Музика об'єднує!» у незвичайному одязі.

Вона була одягнена в дуже коротке плаття-жакет класичного чорного кольору. Талія Нюши була підкреслена поясом з срібною пряжкою.

Її образ був зухвалим, але в той же час елегантним, і в цьому їй допомогли ботильйони на високому каблуці, клатч, високий пучок з спадаючими пасмами і помада яскраво-червоного кольору.

У листопаді минулого року артистка стала мамою: у Нюші і її чоловіка Ігоря Совова народилася дочка. Співачка на час призупинила кар'єру, а тепер знову готова радувати шанувальників своєю творчістю. За її словами, в даний момент всі її сили кинуті на новий проект, який зуміє здивувати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася бекстрейджами з неймовірно гарячої зйомки. Так, артистка приміряла сексуальний комбінезон в сіточку, босоніжки на масивній платформі, а звичне каре замінила грайливими кучериками. Даша вирішила навчити своїх шанувальниць спокусливо позувати, згинаючись і всіляко міняючи пози

"Робимо майстер-клас для дівчат?
#попозированию ", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Це шикарно.Багато жінок дуже статичні на фотосесіях і не знають,що робити з руками,а тут за хвилину десяток поз.Клас🔥🔥", "Даша, це буде безцінний подарунок подписчицам! Набридла душа кішки, особа картоплі на власних фотках😀", "Яка ти класна 😍", "Даша, у тебе талант😍 🤗❤️", "♥️давно Закохана в тебе😍, граціозна і неймовірно сексуальна дівчинка!😍".

Нагадаємо, Розпусна Сєдокова покрутила голою попою перед фанатами

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гола Астаф'єва перетворилася у чорного лебедя

Також Знай.ua" писав про те, що Кінь Волочкової доскакав до неї через рік