Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який накинувся на російського журналіста за «жовту» статтю про нього, поділився з фанатами про те, як зустрів кремлівського пропагандиста Артема Шейніна.

Панін сильно здивувався від того, що пропагандист скромно перейшов на іншу сторону вулицю.

Олексій Панін
Олексій Панін

Про знакової зустрічі актор розповів в своєму Instagram.

Втеча пропагандиста потішила артиста. Він також висловив презирство до колег Шейніна, обізвавши їх "гів…їдами".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Артем Шейнін
Артем Шейнін

"Два дні тому, зустрів на вулиці Кремлівського пропагандиста Шейніна. Пипець! Я стільки раз публічно говорив, що хочу на…рати йому в рот, а він побачив мене і навіть не вдарив. Пішов в іншу сторону і заховав очі. Йому в пику у Вероні плюють, а він утирається. Подивіться на ці морди! Гов…їди!" — пише актор.

Шанувальники актора не пройшли повз і підтримали його. Вони відзначали, що від російської пропаганди багатьох вже нудить.

«Таку маячню по ТБ нести як вони, соромно дивитися!», «Згодна! Гав..їди, лизоблюди!», «Центральні гав…канали останнім часом взагалі неможливо дивитися! Один пронос з ранку до вечора!», «Це продажні шм..рабл…ді», «Шейнін покидьок!», «Як же від цих пик позбутися, ну не можливо вже!», «Ще більше вас поважаю! Ви реально красень! Всі інші підтримують цих підстилок а ви шлете їх на х…й! І бачите усю картину такою, яка вона є. Оруелл нас попереджав 1984», — писали шанувальники артиста.

Варто нагадати, що Скандально відомий російський актор Олексій Панін, який відомий завдяки своїм ролям у дешевому кіно, антиукраїнськими поглядами і фриковым поведінкою, зумів зібрати думки в один потік і охарактеризувати своїх співвітчизників.

Олексій Панін

Олексій заявив, що в Російській Федерації живуть самі злі люди в світі. Про це стало відомо завдяки посаді артиста в Instagram.

Нагадаємо, Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Панін розповів про страшне горе

Також "Знай.ua" писав про те, що Панін показав квиток в один кінець