Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже забавним фото з дружиною. Так, знаменитості позували в одному з київських закладів, сидячи поруч на м'якому диванчику. Знімок вийшов, м'яко кажучи, невдалим, адже струнка красуня Дорофєєва виглядає ніби вагітна трійнею, а от самому Дантесу дуже подобається його вираз обличчя.

"@nadyadorofeevaкаже, що я тут дуже гарний, а вона виглядає так, як ніби буде скоро 3х народжувати))
Ну подивимося))) а поки, для всіх любителів галасу МИ НЕ ВАГІТНІ!))))", - нарешті розповів правду Дантес. Фолловери не пройшли повз: "По моєму тут скоріше не Надя виглядає вагітною😂", "Та ви обоє легенько підгуляли на цій фотці🤦🏻‍♀️", "Ну всеееее, що нам тепер обговорювати 😂😂😂", "Як вона вас терпить 😂😂😂", "В очах люблячої жінки чоловік завжди орел😋😎".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.