Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, яким похвалилася шанувальникам, що дала інтерв'ю американському радіо.

На відео, яке з'явилося на сторінці Каменських, вона постала на огляд публіки в студії американського радіо TuneIn. Спочатку в кадрі з'являється заставка радіопрограми з фотографіями Насті Каменських, а на тлі звучить її іспаномовний хіт Peligroso. Потім на відео з'являється сама співачка вже в студії радіо. Як видно на ролику, на ефір українська зірка прийшла чорних шкіряних скіні і в небесно-блакитному светрі оверсайз. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка.

Далі в кадрі з'являється ведучий радіопрограми і Настя, вони сидять на кріслах за столиком з мікрофонами і спілкуються. Як видно, Каменських відмінно володіє англійською мовою і без проблем спілкується з ведучим. Також у ролику видно фотосесію Насті, яка, мабуть, проходила десь у студії, адже вона в тому ж вбранні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до відео Настя Каменських написала: "Подивіться моє нове інтерв'ю для @tunein. Щоб побачити повне інтерв'ю, перейдіть за посиланням у сторіс. Спасибі, хлопці, @dc1danny @stillwil #LatinHits #Peligroso #PeligrosoRemix. Посилання на повне інтерв'ю в сторіс". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від успіхів Насті в завоюванні Америки і бажають їй і далі розвиватися у цьому напрямку.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.