Співачка Світлана Лобода зворушила фанатів милим відео, на якому показала всіх своїх дітей. Передає Clutch.

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, опублікувала відео, на якому показала своїх "лободят". Як відомо, співачка стала покровителькою для талановитих малюків на російському вокальному шоу "Голос. Діти".

Зірковий тренер поділилася зворушливим відео з репетиції перед ефіром на ТБ. На ньому "лободята" розповідають, що дуже люблять свою наставницю, і навіть купили однакові світшоти з її зображенням.

"Сьогодні о 21.30 мої діти покажуть, на що вони здатні. Вони неймовірні і я пишаюся кожним з них. Це буде гідний поєдинок всередині самої команди, що, на мій погляд, є найбільш важливим і складним етапом", — підписала пост Світлана.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Підписники Лободи залишилися у захваті від милого відео і засипали співачку компліментами.

"Вогонь команда…", "найкращі дітки у самого кращого наставника", "Діткам так пощастило з наставником, а Вам - з цими чудовими дітками!", "Такі смішні", "Маленькі суперзірки", "Лободята;)) вони вже суперзірки;)", "Вау, вау, вау. Такі всі круті перці. Але сумно, що не всі пройдуть", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода похвалилася дуже дивним образом, позуючи у себе вдома. Так, артистка приміряла високі шкіряні ботфорти на підборах, піджак пісочного кольору з масивним ременем і чорний капелюх. Про штани Світлана чомусь забула, однак запропонувала фанатам вгадати, куди піде у такому вигляді.

Раніше Знай.uа повідомляв, Світлана Лобода і Філіп Кіркоров зустрілися на світському заході, але щось пішло не так.

Також Знай.uа писав, лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн випадково бовкнув зайвого про українську співачку Світлану Лободу, яка, як подейкують, народила від нього дитину.