Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками знімком, зробленим, схоже, в гримерці.

На портретному фото, яке з'явилося на сторінці Ольги Сумської, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Правда, видно тільки частину її вбрання, а саме білу блузку. При цьому обличчя актриси видно чітко і повністю, на ньому акуратний макіяж з підкресленими виразними очима і бровами, і з матово-персиковою помадою на губах. Ольга уважно дивиться в камеру, при цьому деякі шанувальники відзначили смуток у її очах. Як видно на фотографії, Ольга тримає в руках яскравий букетик весняної мімози.

У підписі до світлини Ольга Сумська розповіла про гастролі українськими містами. "Тур по містах України триває! Нас тепло зустріли в Карлівці, Світловодську, а сьогодні вперше спектакль #майстерімаргарита в Миргороді! @teatrsovremennyiukr", - написала артистка. Така публікація не залишилася без уваги фанатів, шанувальники артистки прийшли в захват від фото і буквально засипали її компліментами в коментарях, а деякі навіть пообіцяли відвідати її вистави. Інші ж почали запрошувати Ольгу та її колег у свої міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Яка ж глибина в цьому прекрасному обличчі! Воно гідне полотен найталановитіших художників", "Приїздіть у Миколаїв", "Красуня, ще й талановита", "Чарівна жінка", "Ну яка Ви красуня", "Шикарна!", "Не перестаю захоплюватися красою Ольги!", "Красива жінка", "Ольга, Ви прекрасні в усьому", "Перлина України", "Найкраща актриса", "Ви як завжди прекрасна", "Я Вами захоплююсь! Особистого щастя!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.