Російська зірка, примадонна Алла Пугачова підтвердила чутки про повернення на сцену. Так, артистка дасть ювілейний концерт на честь 70-річчя.

Про це повідомило видання "Вокруг ТВ".

"Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, тому що головна мотивація — діти. Більше я вже не наважусь нічого цього робити. З такими муками і нервами!", — зізналася Пугачова.

Зазначимо, що шоу під назвою "Алла Пугачова. P. S" відбудеться 17 квітня в Москві на сцені Кремлівського палацу. Також всупереч чуткам про те, що примадонна давно вже не в голосі і не може співати в живу, Алла Борисівна запевнила: використовувати фонограму на своєму ювілейному концерті не збирається, бо не вміє під неї відкривати рот.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Цікаво, що виступати перед повним залом Пугачова взагалі не збиралася. Спочатку вона планувала зробити концерт для дітей і близьких і записати його для телебачення. Але щось пішло не так.

"Коли почали готуватися, в Кремлі дивувалися, що я людей на концерт не кличу: "А як же зал буде порожній? Може, справжній концерт зробимо?" "Зробимо", — машинально відповіла я, бо була вся в думках, на емоціях. Потім мені дзвонять і кажуть, що почалася метушня з квитками. Я сторопіла і перепитала: "З якими квитками?"... Ось так мене і посватали на мій власний концерт" заявила Пугачова.

Раніше повідомлялося, що зовнішній вигляд примадонни російської естради Алли Пугачевої змушує шанувальників хвилюватися за її здоров'я. Те, що співачка різко схудла і, здається, навіть пересувається насилу, турбує фанатів і вони припускають, що у Пугачової проявилася якась важка хвороба.

Однак екстрасенси впевнені, що Примадонна перебуває в прекрасному стані і переживати за неї не варто.

Нагадаємо, Максим Галкін розповів чим відрізняється дружина Алла Борисівна вдома і на сцені.

Як повідомляв портал Знай.uа схудла Алла Пугачова не на жарт налякала фанатів

Знай.uа писав Максим Галкін дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, як Алла Пугачова зробила його таким же популярним, як Кіркорова