Вже за тиждень знаменита російська співачка Алла Пугачова відзначатиме свій 70-річний ювілей. Напередодні грандіозної дати культова співачка показала знімок, який привів у захват її шанувальників.

Примадонна настільки сильно змінилася, що просто звалила наповал своїх фанатів. Такого від 70-річної бабусі мало хо чекав.

Алла Пугачова приємно "шокувала" своїх фанатів тим, як виглядає. Шанувальники артистки зізнавалися, що не очікували побачити співачку такий.

Знімок з Аллою Борисівною з'явився в Instagram одіозного російського критика Артура Гаспаряна. Фото було зроблено на репетиції у Примадонни. Алла Пугачова виглядає молодшою, з новою зачіскою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мрія", "Ого, як вона добре виглядає", "Чарівна!" "Шикарна", "Красуня Алла", "Браво!" "Другої такої немає", "Алла просто космос", "Ідеал, ви приклад для наслідування", "Алла, я захоплююся Вами",- пишуть в коментарях.

Напередодні грандіозного концерту Пугачова намагається "помолодіти" та виглядати як можна молодшою та енергійнішою.


Підготовка до святкування ювілею

Алла Пугачова вже давно активно готується до святкування свого 70-річчя (день народження 15 квітня) до свого ювілейного концерту. Щоу обіцяє бути вражаючим. Відомі хореографи працюють на постановками. Також на концертах будуть присутні зіркові друзі Примадонни.

Артистка вирішила на круглу дату приготувати грандіозний концерт, хоча вона вже давно не виступає перед глядачами, а займається родиною та виховання п'ятирічних близнюків.

Відомо, що квитки на концерт Пугачової були розкуплені на лічені години. А перекупники намагаються нажитися на даній події і підняли ціни на них до півмільйона російських рублів.

Нагадаємо, спливли пікантні подробиці особистого життя Алли Пугачової. Батько "Ласкового мая" Андрій Разін зізнався, що було у нього з Примадонною.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін оголився на камеру та видав інтимні секрети.

Також Знай.ua писав про те, що російський шоумен та гуморист Максим Галкін показав в Instagram, як його діти Ліза і Гаррі проводять час вдома в підмосковному селі Грязь.