Російський шоумен та гуморист Максим Галкін показав в Instagram, як його діти Ліза і Гаррі проводять час вдома в підмосковному селі Грязь.

Відповідні кадри він опублікував в Instagram.

Відзначається, що Галкін доволі трепетливо підписав опубліковане відео, де згадав і про дружину Аллу Пугачову.

"Гаррі, Ліза, мама, тато", - написав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що у ролику Галкін їде з дітьми у спеціальному ліфті, показує іграшковий трек та розповідь сина Гаррі про будівельні інструменти.

Варто нагадати, що продюсер "Ласкового мая" Андрій Разін показав на своїй сторінці в Instagram величезний пост, присвячений Аллі Пугачовій та її ювілею. Також відомий продюсер розговорився та видав багато пікантних моментів у його стосунках з Примадонною.

Алла Пугачова

Разін заявив, що візьме участь у програмі "Прямий ефір" Андрія Малахова на телеканалі "Росія 1". Випуск програми буде присвячено співачці Аллі Пугачовій, яка у квітні відзначатиме ювілей - 70 років.

Нагадаємо, Максим Галкін показав фанам нижню білизну і голий торс. Його тіло, побачили мільйони фанатів, Кіркорову після такого залишається нервово курити в стороні.

Як повідомляв "Знай.ua", відома російська співачка та донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте спантеличила підписників у соцмережі новими знімками. Артистка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram свіжі фото. однак одне з них було дуже несподіваним.

Також "Знай.ua" писав, що примадонна російської естради Алла Пугачова у всю готується до свого ювілейного концерту. У постановці неймовірного шоу їй навіть допомагають відомі хореографи. Алла Пугачова відзначить своє 70-річчя в середині квітня. Артистка вирішила на круглу дату приготувати грандіозний концерт, хоча вона вже давно не виступає на сцені, а займається сім'єю.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський