Культова українська телеведуча Леся Нікітюк, крім відмінного почуття гумору і харизми теж має ефектну зовнішність, струнку фігуру і довгі ноги. Фанати не перестають обговорювати кожен знімок зірки, а особливо люблять іскрометний гумор знаменитості, яка завжди вміє підібрати влучні вирази і за словом в кишеню не полізе. Так, Леся показала шанувальникам результати свого схуднення і похвалилася ідеальними вигинами і осиною талією в Instagram.

У сторіз Леся опублікувала серію кадрів, на яких зафіксувала плоский животик і апетитні форми. Дівчина позує в трендовому в'язаному спортивному костюмі сірого кольору. Облягаючий гольф і лосини чудово підкреслили її плавні вигини. Для наочного ефекту зірка підняла вдолазку і зробила кілька селфі з різних ракурсів.

"Попостилась і знов фіалка розцвіла", - вирішила залишити до мотивувального фотосету підпис з гумором Леся.

Також знаменитість встигла побувати в одному з нових київських коворкінгів, де поспілкувалася з друзями. Леся обрала для зустрічі в невимушеній обстановці світлий тренч – один із трендів цього сезону.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з фанами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на зйомках нового сезону розважального шоу "Хто проти блондинок?", що виходить на "Новому каналі". Як раніше розповідала Леся, її в черговий раз затвердили на роль ведучої цієї програми. На знімку, який з'явився на її сторінці, вона позує в стильному піджаку насиченого синього кольору.

Напомним яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.