45-річна британська супермодель Кейт Мосс роздяглася для спокусливої чорно-білої фотосесії. Знаменитість позувала перед об'єктивом на зйомці у знаменитого модного дуету Мерта Алас і Маркуса Пігготта (Mert Alas and Marcus Piggott). Новий знімок Мерт Алас опублікував на своїй сторінці в Instagram. На фото співачка позує оголеною тільки в чорних гостроносих туфлях на підборах. В руках Мосс тримає сигарету. Турецький фотограф заявив, що з кожним разом Кейт стає тільки привабливішим.

"Сьогодні на знімальному майданчику з моєї чудової Кейт. Вона стає краще і краще", – зазначив підпису фотограф.

Нагадаємо, знаменита супермодель Кейт Мосс разом зі своїм молодим бойфрендом відвідали світська подія, яка організувала герцогиня Кембриджська. Гала-вечір відбувся в Лондоні, в Національній галереї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фотографії герцогині Кембриджської, яка була головною зіркою заходу, підірвали мережу відразу після її виходу. Після цього стало відомо, що благодійний вечір відвідала також іспанська королева Летиція, а ще присутністю порадувала сімейство Бекхемів. Однак не могли залишитися непоміченими британська супермодель Кейт Мосс і її 30-річний бойфренд Микола фон Бісмарк.

Раніше ми писали, що за чотири десятки років Кейт встигла з'явитися на сотнях обкладинок модних видань, десятки раз пройти по подіуму, знятися в десяти музичних відео, випустити фотокнигу The Kate Moss Book, створити колекції одягу для Topshop і Equipment, розробити аксесуари для Longchamp, а також косметичні лінії для Rimmel і Decorté.

Одна з найбільш легендарних моделей 1990-х Кейт Мосс продовжує залишатися в центрі уваги.

Так колишній бойфренд Кейт - італійський фотограф Маріо Сорренто - вирішив згадати мальовничу старовину і опублікувати альбом з фотографіями молодий оголеної Кейт.

Нагадаємо, 17 самих скандальних фотографій папараці в історії.

Раніше Знай.uа повідомляв, що екс-ангел Victoria's Secret потрясла апетитними булками на камеру.

Знай.uа писав, що Кейт Мосс оголилась на публіці, а точніше вибрала настільки невдалий наряд, що одразу наштовхнулася на критику з боку шанувальників.