Найближчі дівчини відомого українського коміка, актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового, прикрасили обкладинку одного з українських глянців.

Так, Ксенія Кошова з Варварою і Серафимою знялися в романтичній сімейній фотосесії. Про це стало відомо завдяки опублікованій в мережі Instagram фотографії виданням FOR MAMA.

Дівчатка Кошового приміряли весняні образи. На знімках дружина Євгенія Ксенія разом з 11-річною Варварою і чотирирічної Серафимою постали в ніжних і романтичних образах. Зіркова сім'я продемонструвала квітчасті сукні одного кольору, однак різного крою.

Варто нагадати, що український ведучий і шоумен, а також сценарист студії "Квартал 95" Артем Гагарін висміяв дебати чинного президента України Петра Порошенка у неділю, 14 квітня на НСК "Олімпійський". Відповідне відео з'явилося в Instagram артиста.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Дебати або не дебати?!" – підписав Гагарін знятий в салоні літака ролик.

Шоумен, судячи з геолокації, перебував у столиці Угорщини Будапешті. І там його рейс затримали. Він саркастично висловив жаль з цього приводу і зазначив, що тепер не встигає "на найважливішу подію в історії України, за версією Петра Порошенка, – дебати Петра Порошенка з Петром Порошенком".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія "Квартал 95" завжди відрізнялася умінням дуже чітко помічати всі основні тенденції українського суспільства і спритно вплітати їх в жарти. Й черговий випуск шоу "Чисто News" не став винятком. В ефірі програми ведучі Валерій Жидков та Євген Кошовий обговорили актуальні теми останніх днів. Відео було опубліковано на офіційному каналі шоу.

Нагадаємо, ЗеКоманда запустила контакт-центр: дадуть відповідь на всі питання українців.

Як повідомляв Знай.uа українці різко звернулися до Порошенка: "Коли ти підеш, барига?"

Також Знай.uа писав, "Родичка Порошенка допустила "чорнуху" на Зеленського просто у виші": скандал набирає обертів.